top of page
  • info@sunclear.nl

Geld verdienen

We zaten van het weekend, onder het genot van een drankje, buiten te genieten van het mooie weer terwijl de buren druk in de weer waren met hun tuin.

De hogedruk kwam eraan te pas, er werd geschoffeld en gewied, planten gesnoeid en alles weer bemest. Raampjes nog even gelapt want de hogedruk had hunzelf en de ramen er niet knapper op gemaakt.

Toen ze klaar waren hoorden we een zacht gezoem, de buurvouw was met de tondeuse los aan het gaan op de buurjongens. De kapper was immers dicht en het moest er wel allemaal goed uit zien natuurlijk.

Een kleiner kammetje voor de onderkant en een wat grotere kam voor de bovenkant.

Het resultaat zag er heel verdienstelijk uit en de jongens hoefden zich niet te schamen. Alles en iedereen was weer opgepoetst.

Dat ziet er weer goed uit buuf riepen we. Wij hebben zo’n oer-Hollandse old school opening tussen de schuttingen waardoor we lekker gezellig met elkaar kunnen communiceren.

Dat geld voor de kapper hebben we weer verdiend riep de buurman en mijn biertje ook.

Maar de zonnepanelen op het dak waren nog net zo smerig en al dat Sahara zand zoals we dat noemen vormde een gele sluier zoals dat ook op de ramen en de auto zat. De vogelpoep en andere ellende nog daargelaten.

Jammer van die zonnepanelen, riep ik toen, ik kon het niet laten. Die verdienen pas echt geld voor je, daarom heb je ze toch. En dan had je nog een biertje extra gehad buurman!

Bij buuf en buurman is alles altijd picobello, 3 x per week het voortuintje vegen hoort tot de standaard werkzaamheden. Maar datgene waar ze flink in hebben geïnvesteerd wordt dan toch vergeten terwijl die geld moeten opbrengen en ze zouden kunnen en moeten profiteren van dit prachtige weer.

Misschien herken jij je wel in buuf en buurman en heb je ook al jaren niks aan je, door zuurverdiende centen milieu-gunstige zonnepanelen gedaan.

Dood en doodzonde want je zonnepanelen leveren je meer op dan je spaargeld op de bank!

Wij kunnen je helpen je zonnepanelen weer optimaal te laten renderen zoals je dat bedoeld had.

Maak daarom nu een afspraak met Sunclear via https://www.sunclear.nl/afspraak of bel 085-1303255

Edwin en Marc


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page